Fisioteràpia

A la Clínica Vila Parc a Eivissa, oferim un servei de fisioteràpia d’alta qualitat al nostre centre específic denominat “Fisioterapia en Ibiza”. El nostre equip de fisioterapeutes altament capacitats i amb experiència et donarà el tractament adequat per ajudar-te a arribar als teus objectius de recuperació i benestar. Oferim una varietat de serveis de fisioteràpia, incloent:
  • Rehabilitació després de lesions i cirurgies: Els nostres fisioterapeutes treballaran amb tu per desenvolupar un tractament personalitzat per ajudar-te a recuperar-te de lesions i cirurgies, millorant la teva movilitat, enfortiment dels músculs i reducció del mal.
  • Tractament de dolors i molèsties: Si sofreixes de dolors crònics o molèsties, els nostres fisioterapeutes poden ajudar-te a aliviar-los i prevenir-los mitjançant tècniques com la teràpia manual, la electroteràpia i la acupuntura.
  • Millora de la movilitat i flexibilitat: Si desitjes millorar la teva moivilitat i flexibilitat, els nostres fisioterapeutes poden treballar amb tu per desenvolupar un programa d’exercicis i estiraments específics per a les teves necessitats.
  • Prevenció de lesions: Si desitjes prevenir lesions futures, els nostres fisioterapeutes poden ajudar-te a identificar i corretgir els factors de risc, com la mala postura o la falta d’exercici.
  • Tractament de lesions esportives: Si ets un atleta o un entusiasta de l’exercici, els nostres fisioterapeutes poden ajudar-te a prevenir i tractar lesions deportives mitjançant tècniques especialitzades com la fisioteràpia esportiva.
Agenda la teva cita avui mateix i fes el primer pas cap a una vida més saludable!

Ven a conocernos

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo a la mayor brevedad posible.